Lašišos sriuba su lydytu sūreliu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Lašišos sriuba su lydytu sūreliu
Autorius apie receptą: Gardi lašišos ar upėtakio sriuba. Mėgstama net vaikų! Gardi lašišos ar upėtakio sriuba. Mėgstama net vaikų! Simona, Balta lėkštė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų lašišos (ar rinkinio sriubai)
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai lydyto sūrelio
1 saujelė krapų
1 vienetas lauro lapų
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Užvirti vandenį su žuvim, jei susidaro kokios putos, tai nugriebti arba nupilti ir užpilti nauju vandeniu. Pavirti kelias minutes. Viską nukošti per sietelį, kad neliktų kokių ašakų vandenyje. Vandens nenupilti, nes jame ir virsime sriubą.
2.
Žuvį atidėti į šalį, o į nuovirą sudėti pjaustytas bulves, morką, nuluptą visą svogūną, nepjaustytą. Berti druską, pipirus, lauro lapus. Virti apie 20 minučių.
3.
Kol verda daržovės, nukaulinti žuvį. Ašakas metam lauk, o nurinktą žuvies mėsą sudedam atgal į puodą. Kai jau viskas išverda, išimam svogūną ir metam jį lauk, sudedam lydytą sūrelį ir maišom, kol ištirps. Suberiam krapus.
4.
Skaniausia, kai bent pusvalandį sriuba pastovi arba net kitą dieną.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital