Lašišos kotletukai su kaparėliais

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Lašišos kotletukai su kaparėliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g maltos lašišos;
2 šaukštai kaparėlių;
Druska;
Pipirai;
4 šaukštai džiuvėsėlių;
1 šaukštas krakmolas;
1 kiaušinis;
Aliejus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą sumaišome su prieskoniais, džiuvėsėliais, kiaušiniu ir krakmolu. Suformuojame kotletukus ir į vidų dedame po keletą kaparėlių ir dedame į karštą aliejų, kepame, kol gražiai aprus. Skanaus:)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital