Lašišos kepsnys

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Lašišos kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g lašišos filė
druskos
juodųjų pipirų
kmynų
citrinos sulčių
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašiša nuvaloma nuo žvynų, nuplaunama, apibarstoma druska, pipirais, kmynais, apšlakstoma citrinos sultimis, aliejumi ir paliekama 15-20 minučių. Po to pašaunama iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepama 45 min.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital