Lašišos kepsniai su sezamu orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lašišos kepsniai su sezamu orkaitėje
Lašišos kepsniai su sezamu orkaitėje
Lašišos kepsniai su sezamu orkaitėje
Autorius apie receptą: Pasakysiu tik tiek, kad tikrai labai skanu! Jei reikėtų surengti romantišką vakarienę, tai ant stalo būtinai būtų šis lašišos patiekalas! Pasakysiu tik tiek, kad tikrai labai skanu! Jei reikėtų surengti romantišką vakarienę, tai ant stalo būtinai būtų šis lašišos patiekalas! Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų lašišos filė (ar kitokios žuvies)
3 šaukštai sezamo sėklų
2 šaukštai ryžių acto
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštelis malto imbiero
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
500 gramų šaldytų žirnelių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Lašišos filė padaliname į dvi lygias dalis.
2.
Sumaišykite ryžių actą, sojos padažą, imbierą, aitriosios paprikos miltelius ir smulkintą česnaką. Į marinatą sudėkite lašišos filę ir palikite bent valandai šaldytuve.
3.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 C laipsnių.
4.
Į lėkštę suberkite sezamo sėklas. Lašišos filė apvoliokite sezamo sėklose taip, kad žuvis pasidengtų tolygiai.
5.
Dėkite į kepimo indą, ištiestą kepimo popieriumi ir kepkite 15 - 20 min.
6.
Kol žuvis kepa, išvirkite žirnelius. Išvirus žirneliams nupilkite vandenį ir sutrinkite trintuvu iki norimo tirštumo.
7.
Į lėkštės vidurį dėkite žirnelių tyrės, ant viršaus uždėkite lašišos. Puoškite pagal fantaziją.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital