Lašišos kepsneliai su garstyčiomis ir medumi

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Lašišos kepsneliai su garstyčiomis ir medumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:


4 lašišos pjausniai
Marinatui:
2 v. š. garstyčių
1 v. š. medaus
1 citrinos sultys ir tarkuota žievelė

PARUOŠIMO BŪDAS:
Marinatui sumaišyti medų su garstyčiomis, supilti šviežiai išspaustos citrinos sultis ir tarkuotą žievelę. Sumaišyti iki vientisos masės. Kiekvieną pjausnį iš abiejų pusių ištepti garstyčių – medaus marinatu ir palikti pusvalandžiui pasimarinuoti. Pasiruošti 4 dvigubus folijos lapus kiekvienam kepsneliui, ištepti juos aliejumi, uždėti lašišos gabalėlį, pabarstyti jį druska ir užlankstyti folijos kraštus kaip voko. Orkaitę įkaitinti iki 190С, sudėti “vokelius” ant grotelių ir kepti maždaug 20 min. Paruoštus lašišos kepsnelius patiekti padėtus ant salotos lapo su garstyčių padažu ir griežinėliu citrinos. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital