Lašišos kepsneliai - sotu ir gardu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lašišos kepsneliai - sotu ir gardu
Lašišos kepsneliai - sotu ir gardu
Lašišos kepsneliai - sotu ir gardu
Autorius apie receptą: Šį kartą gaminau lašišos faršo kotletukus. Lašišos faršu mane aprūpina mano kaimynė, kuriai esu už tai labai dėkinga. Tad pietūs buvo labai gardūs, sotūs ir teisingi! Šį kartą gaminau lašišos faršo kotletukus. Lašišos faršu mane aprūpina mano kaimynė, kuriai esu už tai labai dėkinga. Tad pietūs buvo labai gardūs, sotūs ir teisingi! Juos patiekiau su ryžiais, ant kepsnelių užpyliau balzamiko kremo, nors ir nebūtina, bet man labai gardu. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
1 kilogramas lašišos faršas
100 gramų džiūvėsėlių (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį citrininių pipirų
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną labai smulkiai supjaustyti.
2.
Lašišos faršą sudėti į dubenį, berti citrininius pipirus, prieskonines žoleles, druską, berti svogūną, berti džiūvesėlius. Džiūvesėlių įbėriau tiek, kad iš masės būtų galima formuoti kotletukus.
3.
Iš apruoštos masės formuoti apvalius kotletukus.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti kotletukus ir apkepti juos iš abiejų pusių.
5.
Skanu tiekti su ryžiais, apšlakstyti balzamiko kremu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital