ZIGMO lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ZIGMO lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų ZIGMO sūdytos lašišos filė
100 gramų parmezano sūrio
10 gramų krapų
šiek tiek druskos
Padažui:
100 gramų saulėje džiovintų pomidorų
50 gramų vorčesterio padažo
100 gramų alyvuogių aliejaus
1/3 šaukštelio ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Padažo gamyba: supjaustomi mažais kubeliais džiovinti pomidorai ir sumaišomi su smulkintais ciberžole, aliejumi, „Vorčesterio“ padažu, krapais. Pagardinama druska.
2.
Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami ratu į lėkštės pakraščius, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas, papuošiama krapų šakelėmis.
RECEPTO DRAUGAS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital