Lašišos apkepėlė

AUTORIUS:
Mazena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Lašišos apkepėlė
Lašišos apkepėlė
Lašišos apkepėlė
Lašišos apkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g Lašišos filė (gali būti ir kitokia žuvis)
1,5 kg Pomidorų
1,5 kg Svogūnų
1 skiltelė česnako
500 g Majonezo
10 virtų bulvių
200 g sūrio
prieskoniai pagal skonį.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus, pomidorus, česnaką, virtas bulves supjaustome grežinėliais. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus, tada suberiame supjaustytus svogūnus juos kepame tol, kol bus "aukso" spalvos :) Kai svogūnai jau apkeps suberiame pomidorus ir česnaką, kepame ant mažos ugnies, kol pomidorai suminkštė. Ant skardos sudedame mūsų apkeptas daržoves (paskirstykite daržoves pusiau, kitą dalį reikės panaudoti vėliau). Pirmas sluoksnis daržovės, antras žuvis, trečias bulvės. Tada dedame antrąją dalį daržovių (kurią buvome atidėje), vėl žuvis, bulvės. Sutarkuojame sūrį ir ji sumaišome su majonezu. Gautą masę uždedame ant viršaus, paskutinio sluoksnio, t.y. bulvių. Kepame orkaitėje 180 - 200 temperatūroje 40 min. Patiekalą rekomenduoju valgyti iš karto iškeptą:)
SKANAUS!
AUTORIUS: Mazena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital