Lašiša su smidrais orkaitėje

AUTORIUS:
Jovita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lašiša su smidrais orkaitėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jei mėgstate lašišą, šis lengvas, neįmantrus patiekalas taip pat patiks. Labai nesudėtinga paruošti. O jei dar neprisijaukinote smidrų, šis patiekalas puikiai tinka juos Jei mėgstate lašišą, šis lengvas, neįmantrus patiekalas taip pat patiks. Labai nesudėtinga paruošti. O jei dar neprisijaukinote smidrų, šis patiekalas puikiai tinka juos įtraukti į savo racioną. (...daugiau) Jovita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų lašišos filė
400 gramų smidrų
80 gramų sviesto
3 skiltelės česnako
1 pundelis petražolių
pagal skonį citrinų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smidrų galiukus nulaužti per jų lūžimo vietą.
2.
Lašišą supjaustyti mažesniais gabalėliais.
3.
Į dubenėlį dėti sviestą ir ištirpinti, įspausti česnako, berti druskos, pipirų, susmulkinti petražoles ir suberti į dubenėlį, išmaišyti.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti smidrus, jei norite, galima pabarstyti druska, pipirais, ant jų dėti lašišą. Aptepti sviesto mišiniu.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15-20 minučių, priklausomai nuo lašišos dydžio.
6.
Labai tinka tiekti su citrinos skiltelėmis.
AUTORIUS: Jovita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital