Lašiša su petražolėmis ir aitriosiomis paprikomis

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Lašiša su petražolėmis ir aitriosiomis paprikomis
Autorius apie receptą: Mūsų prieskonių mišinys su aitriosiomis paprikomis suteiks patiekalui naujų poskonių! Išbandykite šį orkaitėje keptos lašišos su kreminiu padažu receptą.

Mūsų prieskonių mišinys su aitriosiomis paprikomis suteiks patiekalui naujų poskonių! Išbandykite šį orkaitėje keptos lašišos su kreminiu padažu receptą.

Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų lašišos filė (arba menkių filė)
300 mililitrų grietinėlės
250 mililitrų vandens
200 mililitrų pieno
200 mililitrų grietinės (riebios)
1 vienetas pankolio
1 vienetas svogūnų
1 pundelis petražolių
1 skiltelė česnako
2.5 šaukšto žuvies sultinio
2 šaukštai baltojo vyno acto
1.5 šaukšto prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" su aitriosiomis paprikomis)
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pusę pankolio supjaustykite griežinėliais ir kepkite aliejuje kartu su svogūnu ir česnaku, kol suminkštės, tačiau neperkepkite, kad daržovės neparuduotų.
2.
Į puodą supilkite žuvies sultinį, vandenį ir baltojo vyno actą ir kaitinkite tol, kol pusė viso kiekio išgaruos. Tuomet įpilkite grietinėlę ir pieną, ir virkite ant nedidelės ugnies apie 15–20 min.
3.
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C.
4.
Nukoškite padažą ir įdėkite grietinės, petražoles bei prieskonių mišinį su aitriosiomis paprikomis, sumaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
5.
Lašišą supjaustykite porcijomis ir dėkite ant kepimo skardos.
6.
Ant viršaus supilkite padažą, suberkite likusius griežinėliais pjaustytus pankolius ir kepkite orkaitėje 15–20 min.
7.
Patiekdami žuvį, ją šiek tiek apibarstykite prieskonių mišiniu su aitriosiomis paprikomis
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital