Lašiša su mango, avokado ir paprikos salsa

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lašiša su mango, avokado ir paprikos salsa
Autorius apie receptą: Mango, avokado ir paprikos salsa suteikia fantastišką skonį žuviai. Nesvarbu kaip žuvis kepta: orkaitėje, keptuvėje ar ant griliaus – mango salsa visada pagerins žuvies Mango, avokado ir paprikos salsa suteikia fantastišką skonį žuviai. Nesvarbu kaip žuvis kepta: orkaitėje, keptuvėje ar ant griliaus – mango salsa visada pagerins žuvies skonį. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų lašišos filė (su odele)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai citrinų sulčių (ar sulčių)
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis citrinos žievelės (arba žaliųjų citrinų, nutarkuotos)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Garnyrui:
1 vienetas mango vaisiaus (didelio, sunokusio)
1 vienetas avokadų (didelio sunokusio)
1 vienetas saldžiosios paprikos (vidutinio dydžio)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (mažo)
1 sauja kalendros (susmulkintos)
2 stiklinės citrinų sulčių (arba žaliųjų citrinų)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos file supjaustome į 4-5 gabalėlius. Česnako skilteles nulupame, sutriname česnako spaustuku.
2.
Viename indelyje sumaišome alyvuogių aliejų, citrinos sultis, citrinos žievelę ir sutrintą česnaką.
3.
Lašišos gabalėlius sudedame ant kepimo skardos, apibarstome druska, juodaisiais pipirais ir aptepame aliejaus-citrinų mišiniu.
4.
Kepame iki 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje ne ilgiau nei 15 minučių.
5.
Kol lašiša kepa, pasiruošiame salsą. Papriką ir svogūną susmulkiname.
6.
Avokadą perpjauname pusiau, pašaliname kaulą, minkštimą išskobiame. Avokado ir mango minkštimą supjaustome mažais kubeliais.
7.
Viename dubenyje sumaišome papriką, svogūną, avokadą, mango, smulkintą kalendrą, aliejų, citrinos sultis. Pagardiname druska ir pipirais pagal skonį.
8.
Lašišą patiekiame su salsa ir ryžiais (ar kuskusu). Skanumėlis!
Patarimai:
Lašišą galite kepti keptuvėje arba ant griliaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital