Lašiša su kreminiu špinatų padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Lašiša su kreminiu špinatų padažu
Lašiša su kreminiu špinatų padažu
Lašiša su kreminiu špinatų padažu
Autorius apie receptą: Taip paruoštą lašišą galite patiekti su ryžiais, keptomis bulvėmis, bulvių koše, makaronais, troškintomis daržovėmis ar tiesiog salotomis. Kaip supratote, tiks bet kuris Taip paruoštą lašišą galite patiekti su ryžiais, keptomis bulvėmis, bulvių koše, makaronais, troškintomis daržovėmis ar tiesiog salotomis. Kaip supratote, tiks bet kuris pasirinktas garnyras. Aš valgiau su ryžiais ir lengvomis salotomis. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
450 gramų lašišos filė (su oda)
150 gramų špinatų
100 gramų maskarponės sūrio
1 vienetas citrinų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai pieno
pagal poreikį druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos file supjaustome į 3 lygius gabalėlius, apibarstome druska, pipirais.
2.
Česnako skilteles nulupame, supjaustome griežinėliais.
3.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį alyvuogių aliejaus ant stipresnės ugnies. Sudedame lašišos gabalėlius ir kepiname 1 minutę, tada apverčiame ir kepiname dar 1 minutę. Iškepusią lašišą sudedame į lėkštę ir atidedame į šalį.
4.
Toje pačioje keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant silpnesnės ugnies. Sudedame česnaką ir kepiname, nuolat maišant, apie 30 sekundžių. Tada sudedame špinatus, išspaudžiame pusės citrinos sultis, pagardiname druska, pipirais. Įmaišome maskarponės sūrį, supilame pieną ir viską išmaišome. Kepiname, kol špinatai suminkštėja. Supilame padažą į indą skirtą kepimui orkaitėje.
5.
Likusią citriną supjaustome griežinėliais, išdėliojame ant padažo ir sudedame lašišos gabalėlius.
6.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 6-8 minutes, kol lašiša iškepa (tik neperkepkite!).
7.
Patiekiame su ryžiais, bulvėmis ar kitomis daržovėmis. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital