Lašiša su imbieru

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Lašiša su imbieru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:


600 g lašišos filė
Marinatui:
tarkuoto arba malto imbiero
1 citrinos
1 česnako galvutės
1 šaukšto acto
½ stiklinės baltojo vyno
druskos, pipirų, cukraus pagal skonį

PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos filė supjaustome į keturis porcijos dydžio gabalėlius. Vėliau ruošiame marinatą. Nulupame imbierą, citriną ir česnako galvutę ir sutarkuojame smulkia trintuve (arba smulkiname virtuviniu kombainu), supilame šaukštą acto bei pusę stiklinės baltojo vyno, gardiname druska, pipirais, cukrumi ir viską sumaišome į vientisą masę. Po to lašišos gabalėlius užtepame gauta košele ir paliekame porai valandų šaldytuve. Suvyniojame žuvį į foliją (kartu su paruoštu marinatu) ir kepame. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Patrimpas
2015-07-17 23:48
Česnako gal ne galvutę, o skiltelę??????????
Antraip bus česnakas su lašiša ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital