Lašiša su brokoliais

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lašiša su brokoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų lašišos
0.5 vieneto citrinų sulčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Garnyrui:
0.5 vieneto brokolių
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenėlį išspausti citrinų sultis, supilti alyvuogių aliejų, įberti druskos, įmalti pipirų.
2.
Viską lengvai pamaišyti ir į mišinį įdėti nuplautą lašišos gabaliuką.
3.
Pavolioti iš abiejų pusių, kad gražiai įsigertų skoniai. Galima palikti kuriam laikui pasimarinuoti kambario temperatūroje, periodiškai apverčiant kepsniuką.
4.
Paimti folijos lakštą, kraštus pakelti į viršų, kad per vidurį susidarytų įdubimas – į jį dėti lašišos gabalėlį ir supilti marinatą, kraštus užlankstyti.
5.
Kepti 180 laipsnių apie 25 minutes.
6.
Garnyrui brokolį supjaustyti žiedynais.
7.
Į puodą storu dugnu arba keptuvę sudėti brokolius, pilti šiek tiek vandens, kad apsemtų 3 - 5 mm.
8.
Užvirus, ugnį mažinti iki minimalios. Troškinti iki 10 minučių.
9.
Pabaigoje pasūdyti, įdėti sviesto gabalėlį, permaišyti.
10.
Tiekiame. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital