Lašiša su ananasais orkaitėje

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Lašiša su ananasais orkaitėje
Nuotrauka Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Autorius apie receptą: Labai šventiškas, sultingas ir gardus lašišos receptas. Tikrai taip - ananasai ir lašiša dera puikiai! Prie taip paruoštos lašišos tinka patiekti šviežių salotų, ryžių, Labai šventiškas, sultingas ir gardus lašišos receptas. Tikrai taip - ananasai ir lašiša dera puikiai! Prie taip paruoštos lašišos tinka patiekti šviežių salotų, ryžių, bulvyčių ar kitokį mėgstamą garnyrą. Receptas adaptuotas pagal This Worthey Life. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų lašišos filė
1 skardinė konservuotų ananasų (didesnės apie 400g arba 1 šviežio ananaso)
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai medaus
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
2 žiupsneliai pipirų
Patiekiant:
1 saujelė mėtų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą nuplauti ir nusausinti.
2.
Ananasus nuvarvinti nuo sirupo (sirupą galite pasilikti saldžiam gėrimui paruošti ar aplieti ledus desertui). Išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Ant jų uždėti lašišos filė (odele žemyn).
3.
Česnaką smulkiai sukapoti, sumaišyti su druska, pipirais, medumi, citrinų sultimis ir aliejumi. Šiuo mišiniu ištepti lašišos filė viršų. Palikti apie 20 minučių pasimarinuoti.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių (kaitinimas viršus+apačia+vėjelis) apie 14 - 20 minučių, kol lašiša iškeps. Tikslus kepimo laikas labai priklausys ir nuo jūsų orkaitės, ir nuo lašišos storio.
5.
Iškepusią lašišąpabarstyti mėtų lapeliais, dalinti porcijomis ir patiekti su ananasų griežinėliais.
LaMaistas.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Angeliukas
2022-04-15 21:31
Labai skaniai gavosi. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital