Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Lašiša su aitriosiomis
paprikomis ir avokadų, agurkų
salotomis
800 g lašišos filė, be odos ir kaulų
2 v. š. SANTA MARIA aitriųjų paprikų
2 v. š. cukraus
1 a. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
2 v. š. aliejaus
Salotoms:
2 avokadų, pjaustytų kubeliais
1 agurko, pjaustyto kubeliais
3 žieminių svogųnų, supjaustytų
1 ryšulėlio krapų, smulkintų
0,5  puokštės romaninių salotų
1 žaliosios citrinos sulčių (šviežiai spaustų)
1 v. š. alyvuogių aliejaus
SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis. Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius. Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.

Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.

Pakaitinkite aliejų ir apie 3 - 4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.

Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis. Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.

Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!

 

 

AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital