Lašiša kokosų pieno padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Lašiša kokosų pieno padaže
Lašiša kokosų pieno padaže
Lašiša kokosų pieno padaže
Lašiša kokosų pieno padaže
Lašiša kokosų pieno padaže
Lašiša kokosų pieno padaže
Autorius apie receptą: Šis patiekalas tiks išsiilgusiems kiek egzotiškesnio skonio nuotykio. Apelsinai ir žaliosios citrinos sultys suteikia gaivos, o kokoso pienas - sodrumo. Šis patiekalas tiks išsiilgusiems kiek egzotiškesnio skonio nuotykio. Apelsinai ir žaliosios citrinos sultys suteikia gaivos, o kokoso pienas - sodrumo. Natalija, Stebuklinga mėta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalėliai lašišos filė
400 mililitrų kokosų pieno (pilno riebumo)
2 vienetai apelsinų
1 vienetas žaliųjų citrinų
0.5 vieneto aitriosios paprikos (jeigu mėstate aštriau, galima ir nedėti)
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai imbiero (smulkiai sutarkuoto)
1 šaukštas žuvies padažo (galima keisti žiupsniu druskos)
3 vienetai česnako
1 šaukštelis ciberžolės
1 šaukštelis prieskonių žuviai
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą įtriname druska, pipirais ir prieskoniais žuviai.
2.
Vieną apelsiną supjaustome riekelėmis. Kito apelsino žievelę nutarkuojame (tik geltoną dalį, nes balta dalis karti) bei išspaudžiame sultis.
3.
Keptuvėje ant šiek tiek aliejaus apkepame smulkiai sukapotą česnaką, kol paskleis malonų kvapą. Dedame imbierą, ciberžolę, apelsinų riekeles ir išmaišome.
4.
Dedame riekelėmis pjaustytą atriąją papriką, sojos padažą, iš žaliosios citrinos išspaustas sultis, apelsino žievelę, apelsinų sultis, žuvų padažą, pilame kokosų pieną. Gerai išmaišome ir kaitiname ant vidutinės ugnies.
5.
Tik pasirodžius pirmiesiems virimo požymiams, sumažiname kaitrą iki vidutinės - silpnos ir maišant troškiname apie 5 minutes.
6.
Dedame lašišą, sumažiname kaitrą iki silpnos ir troškiname apie 6-7 minutes, kol lašišą bus paruošta.
7.
Patiekiant galima papuošti apelsinų riekelėmis, kalendrų lapeliais, pipirų grūdeliais.
8.
Skanaukite su ryžiais, salotomis ar makaronais.
Patarimai:
Lašiša bus paruošta, kai tik atsiras baltos putos lašišos paviršiuje. Tada iškart nuimame nuo keptuvę nuo kaitros.
RECEPTO DRAUGAS:
Domoletti
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Erika
2019-12-08 22:56
Koks žuvies padažas ? ATSAKYTI
Inga
2019-12-09 10:03
Azijos prekių skyriuje būna toks rytietiškas padažas, taip ir vadinasi - žuvies padažas (fish sauce) :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital