Lašiša keptuvėje medaus padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Lašiša keptuvėje medaus padaže
Lašiša keptuvėje medaus padaže
Lašiša keptuvėje medaus padaže
Lašiša keptuvėje medaus padaže
Lašiša keptuvėje medaus padaže
Lašiša keptuvėje medaus padaže
Lašiša keptuvėje medaus padaže
Autorius apie receptą: Lašišą mėgsta daugelis, tačiau kaip ją skaniai iškepti keptuvėje taip, kad ji nebūtų perkepusi, sausa arba apskrudus? Ogi labai paprasta. Mano būdu kepama lašiša pavyksta Lašišą mėgsta daugelis, tačiau kaip ją skaniai iškepti keptuvėje taip, kad ji nebūtų perkepusi, sausa arba apskrudus? Ogi labai paprasta. Mano būdu kepama lašiša pavyksta labai minkšta ir sultinga. Labai svarbu, kad užtruksite trumpai, o rezultate turėsite puikų patiekalą. Nereiks netgi jungti orkaitės! Išties keptuvėje keptos lašišos visad nemėgau, iki tol, kol atradau šį kepimo būdą. Pamėginkit ir jūs, turėtų tikrai patikti!
(...daugiau) Aušra, Skaniai sveikai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų lašišos filė
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį paprikos miltelių
Padažui:
2 šaukštai skysto medaus
2 skiltelės česnako
1 šaukštas vandens
1 šaukštas citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
1 sauja petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti.
2.
Ant lašišos gabalėlių berti druskos, pipirus ir paprikos miltelius, įtrinti.
3.
Paruoštą lašišą dėti į keptuvę oda žemyn ir kepti 1 minutę. Tuomet apversti ir kepti dar 1 minutę, vėl apversti ant odos.
4.
Į keptuvę suberti smulkintą česnaką ir pakepti dar keletą minučių.
5.
Į dubenėlį pilti medų, vandenį, citrinų sultis, berti žiupsnelį druskos, sumaišyti ir supilti į keptuvę ant žuvies, tuomet užvirti ir leisti burbuliuoti tol, kol padažas sutirštės.
6.
Kepti baigti tuomet, kai žuvis visiškai iškeps, tikslus kepimo laikas priklauso nuo gabalėlių storio. Ant iškepusios žuvies berti smulkintas petražoles ir patiekti dar karštą!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
agne
2023-08-23 21:23
labai skaniai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital