Autorius apie receptą:
O jūs dažnai kuriate kepsninę? Mes pakankamai dažnai, tačiau lašišą kepėme pirmą kartą. Nežinau, kodėl anksčiau žuvies nesiryžome kepti, dabar tą darysime daug
O jūs dažnai kuriate kepsninę? Mes pakankamai dažnai, tačiau lašišą kepėme pirmą kartą. Nežinau, kodėl anksčiau žuvies nesiryžome kepti, dabar tą darysime daug dažniau. Juk vasara - puikus metas valgyti daug žuvies.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai
lašišos pjausnių
1 pundelis
krapų
1 žiupsnelis
citrininių pipirų
pagal skonį
druskos
1 vienetas
citrinų
(nebūtina, pjaustytos griežinėliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos pjausnius pabarstome druska, pipirais, smulkintais krapais. Jeigu norisi, uždedame po griežinėlį citrinos. Suvyniojame kepsnius į foliją.