Autorius apie receptą:
O jūs dažnai kuriate kepsninę? Mes pakankamai dažnai, tačiau lašišą kepėme pirmą kartą. Nežinau, kodėl anksčiau žuvies nesiryžome kepti, dabar tą darysime daug
O jūs dažnai kuriate kepsninę? Mes pakankamai dažnai, tačiau lašišą kepėme pirmą kartą. Nežinau, kodėl anksčiau žuvies nesiryžome kepti, dabar tą darysime daug dažniau. Juk vasara - puikus metas valgyti daug žuvies.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai
lašišos pjausnių
1 pundelis
krapų
1 žiupsnelis
citrininių pipirų
pagal skonį
druskos
1 vienetas
citrinų
(nebūtina, pjaustytos griežinėliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos pjausnius pabarstome druska, pipirais, smulkintais krapais. Jeigu norisi, uždedame po griežinėlį citrinos. Suvyniojame kepsnius į foliją.
2.
Dedame ant grotelių ir kepame apie 15-20 min.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!