Lašiša kepta ant grotelių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lašiša kepta ant grotelių
Lašiša kepta ant grotelių
Lašiša kepta ant grotelių
Autorius apie receptą: O jūs dažnai kuriate kepsninę? Mes pakankamai dažnai, tačiau lašišą kepėme pirmą kartą. Nežinau, kodėl anksčiau žuvies nesiryžome kepti, dabar tą darysime daug O jūs dažnai kuriate kepsninę? Mes pakankamai dažnai, tačiau lašišą kepėme pirmą kartą. Nežinau, kodėl anksčiau žuvies nesiryžome kepti, dabar tą darysime daug dažniau. Juk vasara - puikus metas valgyti daug žuvies. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai lašišos pjausnių
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis citrininių pipirų
pagal skonį druskos
1 vienetas citrinų (nebūtina, pjaustytos griežinėliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos pjausnius pabarstome druska, pipirais, smulkintais krapais. Jeigu norisi, uždedame po griežinėlį citrinos. Suvyniojame kepsnius į foliją.
2.
Dedame ant grotelių ir kepame apie 15-20 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital