Lašiša kepta ant grotelių

AUTORIUS:
Dorota
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Lašiša kepta ant grotelių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 lašišos pjausniai (daugmaž po 120-150 g kiekvienas)
1 citrina (nedidelė)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 gabaliukas (10 cm) šviežio imbiero
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis druskos (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Imbierą smulkiai sutarkuojame, sumaišome su medumi, druska, išspaustomis citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
Imbiero mišiniu ištriname lašišą ir paliekame pastovėti 30 minučių (galima ir ilgiau).
Kepame ant grotelių, gražiai apkepant iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Dorota
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital