Lašiša ir špinatais įdarytos bulvės orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lašiša ir špinatais įdarytos bulvės orkaitėje
Autorius apie receptą: Eksperimentas pavyko. Tiesiog tobulas skonis, bus vienas mėgstamiausių patiekalų su žuvimi. Eksperimentas pavyko. Tiesiog tobulas skonis, bus vienas mėgstamiausių patiekalų su žuvimi. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
16 vienetų bulvių
450 gramų lašišos faršas
200 gramų šaldytų špinatų
90 gramų grietinėlės (apytiksliai, galima naudoti ir grietinę, aš naudojau Fraiche Creme)
90 gramų fetos sūrio (apytiksliai)
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves nuskusti, perpjauti per pusę ir išskobti duobelę.
2.
Bulves 5 minutes pavirti sūdytame vandenyje, išimti ir atvėsinti.
3.
Špinatus labai trumpai pašildyti kartu su Fraische Creme.
4.
Į dubenėlį sudėti lašišos faršą, įmušti kiaušinį, šiek tiek pabarstyti druska, pipirais, susmulkinti krapus ir viską suberti į špinatus.
5.
Fetos sūrį sutarkuoti burokine tarka.
6.
Bulvių puseles įdaryti su pagamintu špinatų ir lašišos mišiniu.
7.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi ir sudėti įdarytas bulvių puseles ir jas pabarstyti fetos sūriu.
8.
Kepti iki 170-180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 50 minučių, pirmas 15 - 20 minučių kepti uždengus bulves su folija.
9.
Serviruoti su salotomis, su mėgstamu padažu ar kaip mėgstate.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital