Lašiša ir kreminiu sūreliu įdaryto prancūziško batono užkandėlės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Lašiša įdarytas prancūziškas batonas bagetė
Autorius apie receptą: Taip įdarytas batonas papuoš jūsų užkandžių stalą. Pagaminti labai paprasta ir greita! Taip įdarytas batonas papuoš jūsų užkandžių stalą. Pagaminti labai paprasta ir greita! Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas prancūziško batono (apie 30 cm ilgio)
150 gramų rūkytos lašišos filė
150 gramų tepamo sūrelio
1/4 vieneto rausvųjų svogūnų (nedidelio)
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis petražolių (smulkintų)
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą lašišą ir mėlynąjį svogūną, dėkite sūrį, garstyčias, supilkite aliejų, citrinos sultis, suberkite petražoles, maltus juoduosius pipirus ir viską gerai išmaišykite.
2.
Nupjaukite prancūziško batono abu galus ir ilgu šaukšteliu išskobkite minkštimą. Tada pridėkite paruošto įdaro, susukite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve apie 30 min.
3.
Supjaustykite riekelėmis ir patiekite. Nelaikykite paruošto batono per naktį, nes taip jis bus sumirkęs ir praras traškumą.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital