Lašiša įdaryta lydeka

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Lašiša įdaryta lydeka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg lydekos
200 g lašišos
100 g aliejaus
1 kiaušinis
2 šaukštai krakmolo
1 šaukštas miltų
3 šaukštai maistinių kviečių gemalų
2 šaukšteliai druskos
3 šaukšteliai citrininių žuvies prieskonių
1 šaukštelis "Kotanyi" prancūziškų žalumynų
100 g šaldytų žirnelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos, išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus ir permalti kelis kartus. Į masę suberti gemalus, krakmolą, miltus, įplakti 1 kiaušinį, supilti 50 g aliejaus, suberti druską ir prieskonius, gerai išmaišyti. Paimti pailgus lašišos gabaliukus, apibarstyti prieskoniais (atsidėtais citrininiais - 1 kaupinu šaukšteliu). Būtų geriausia tai padaryti iš anksto, kad aptrintas įdaras kiek pastovėtų. Į lydekos odą kloti faršo, per vidurį gražiai išdėlioti kitą žuvį, šaldytus atitirpintus žirnelius, ant viršaus vėl faršo. Užsiūti nelabai standžiai - kad nesprogtų, aptepti aliejumi ir kepti apie 1 val. 200 laipsnių temperatūros orkaitėje. Jei pastebėjote, tai nedėjau svogūnų, nors jų yra prieskonių sudėtyje. Žuvies skonis gaunasi švelnus, specifinis.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital