Lašios terinas

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lašios terinas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g lašišos file
350 g ašišos faršo
150 ml grietinėlės
1 v. š.  raudonos paprikos, smulkiai pjaustytos
100 g  špinatų (šaldytų pakaks 50 g)
Žiupsnelio baltųjų pipirų
Druskos, juodų pipirų
10 ml  madeiros vyno
PARUOŠIMO BŪDAS:

100 g faršo sumaišyti su špinatų tyre, druska ir paprika. Lašišos file įpjauti išilgai ir išskleisti, pagardinti druska, pipirais ir Madeira. Sudėti faršą su špinatais. Ant kepimo plėvelės iškloti 2/3 likusio faršo ir dėti į kepimo formą (pailgą). Suglaustą lašių file dėti ant faršo,o ant viršaus užtepti likusį faršą. Formą gerai sukratyti, kad neliktų oro tarpų ir uždengti kepimo plėvele. Forma statyti į skardą su vandeniu ir kepti 170°temp. apie 35 - 40 min. Pries išimant iš formos, atšaldyti.  

AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital