Lapinių kopūstų salotos

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lapinių kopūstų salotos
Autorius apie receptą: Lengvai paruošiamos lapinių kopūstų salotos su apelsinais ir granatų sėklomis. Lengvai paruošiamos lapinių kopūstų salotos su apelsinais ir granatų sėklomis. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai apelsinų
200 gramų lapinių kopūstų
1 vienetas granatų
100 mililitrų džiovintų spanguolių
100 mililitrų moliūgų sėklų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1.5 šaukštelio malto imbiero (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuskabykite kopūsto lapus ir sudėkite juos į dubenį.
2.
Įmaišykite spanguoles, apelsinus ir granato bei moliūgų sėklas.
3.
Sumaišykite alyvuogių aliejų su druska ir imbieru.
4.
Supilkite padažą ant salotų ir išmaišykite.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital