Laiveliai su tuno ir pomidorų įdaru

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Laiveliai su tuno ir pomidorų įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g bemielės sluoksniuotos tešlos
6-8 vyšniniai pomidorai
150 g konservuoto tunų
100 g fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite stačiakampiais. Ant tešlos dėkite tuno, pomidorų, tarkuoto sūrio ir kraštus užspauskite. Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital