Labai šokoladinis pyragas su varškės kamuoliukais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Šokoladinis pyragas su varškės kamuoliukais
Autorius apie receptą: Atrodytų, paprastas pyragas, o kai prapjausite, viduje rasite staigmeną! Nuostabūs kokosiniai varškės kamuoliukai - priduoda naujo skonio ir puošniai atrodo. Receptui Atrodytų, paprastas pyragas, o kai prapjausite, viduje rasite staigmeną! Nuostabūs kokosiniai varškės kamuoliukai - priduoda naujo skonio ir puošniai atrodo. Receptui įkvėpė Ugnė iš "Šokiai virtuvėje". (...daugiau) Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Įdarui:
300 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių trynių
50 gramų kokoso drožlių
50 gramų cukraus
3 šaukštai krakmolo
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
50 gramų juodojo šokolado
60 gramų cukraus
2 šaukštai miltų
3 šaukštai kakavos
1.5 šaukšto krakmolo
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Glajui:
60 gramų šokolado
2 šaukštai pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įdarui varškę išmaišyti su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Tuomet suberkite krakmolą ir kokoso drožles, išmaišykite. Drėgnais delnais formuokite kamuoliukus ir juos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą, palikdami tarpelius. Naudojau 20 cm skersmens formą.
2.
Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilkite tirpintą ir atvėsintą šokoladą. Berkite persijotus miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir kakavą, berkite druską ir išmaišyti.
3.
Kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įmaišykite į tešlą, kad nesukristų. Užpilkite ant varškės kamuoliukų.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
5.
Glajui ištirpinkite šokoladą su pienu ir iškepusį ir kiek atvėsusį pyragą apliekite tirpintu šokoladu! Bet glajus nebūtinas, bus skanu ir be jo!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ku ku
2021-01-13 16:40
Blogas receptas, šokoladines tešlos gaunasi itin mažai, neįsivaizduoju kaip galima būtų užpildyti 20cm skardą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital