Labai šokoladinis pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Labai šokoladinis pyragas
Labai šokoladinis pyragas
Labai šokoladinis pyragas
Autorius apie receptą: Tai tikrų tikriausias šokoladinis pyragas su šokolado glazūra. Šokolado mėgėjai jam neliks abejingi, garantuoju tikrai. Šį pyragą namuose esu kepusi jau nekartą, bet dabar Tai tikrų tikriausias šokoladinis pyragas su šokolado glazūra. Šokolado mėgėjai jam neliks abejingi, garantuoju tikrai. Šį pyragą namuose esu kepusi jau nekartą, bet dabar prisiminusi jį kepu vėl savo didžiąjai šokolado gerbėjai. Šio pyrago receptu su manimi pasidalino Živilė, o ji dalinasi tik geriausiais, užtikrintais ir laiko patikrintais receptais. Kitokių tikriausiai ir neturi, nes viską ką gaminu pagal Živilę gaunasi tobulai. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 stiklinės miltų
2 stiklinės cukraus
4 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto
0.5 stiklinės pieno
50 gramų kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek pabarstukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Prikaistuvyje ištirpiname sviestą. Suberiame cukrų, supilame pieną. Masę gerai išmaišome, kaitiname, kol cukrus ištirps. Tada suberiame kakavą. Masę kaitiname, maišydami, kol ši pradės tirštėti. Ugnį išjungiame ir atidedame į šalį šokoladinę masę.
2.
Kiaušinius išplakame dubenyje. Supilame pravėsusią šokoladinę masę. Tik reikia pasilikti apie 3 šaukštus glazūros aplieti iškepusiam pyragui.
3.
Į tešlą kiaušinių ir šokoladinės masės įsijojame kepimo miltelius su miltais. Masę gerai išmaišome. Pilame į kepimo formą
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Iškepusį pyragą atvėsiname.
5.
Likusią šokoladinę glazūrą, jei labai sutirštėjo šiek tiek pašildome ir ja apliejame pyrago viršų. Pabarstome pabarstukais. Skanaujame.
Patarimai:
Matavimui naudojau 200 ml stiklinę.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Paslaptis
2020-10-02 18:12
Ačiū, Ingrida. Tobulas receptas! Patariu kepti! Nežmoniškai skanus!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital