Varškės ir kondensuoto pieno kremas tortams - labai skanus!

AUTORIUS:
Virginija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 91)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 91)
Varškės ir kondensuoto pieno kremas tortui
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kremiškas, tirpstantis burnoje, maloniai, bet ne pernelyg saldus! Puikiai tinka su šiuo Kremiškas, tirpstantis burnoje, maloniai, bet ne pernelyg saldus! Puikiai tinka su šiuo biskvitu. (...daugiau) Virginija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 gramų kreminės varškės (arba pertintos paprastos)
150 gramų sviesto (kambario temperatūros, minkšto)
70 gramų cukraus pudros
60 gramų kondensuoto pieno, saldinto
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio citrinos žievelės (tarkuotos geltonoos dalies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Minkštą kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išplakti su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi iki purumo.
2.
Plakant pamažu pilti kondensuotą pieną, sudėti citrinos žievelę.
3.
Plakant pamažu sudėti kambario temperatūros kreminę varškę ir dar papkakti iki purumo. Viskąs, galima tepti tortą! O jeigu kremas atrodo kiek skystokas, tiesiog jį truputį palaikykite šaldytuve, jis greitai standėja.
AUTORIUS: Virginija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (15)
Kristina
2024-02-06 15:55
Ar butu galima varške pakeisti mascarpone? Jeigu taip, koki kiekį mascarpone naudoti? Iš anksto ačiū. ATSAKYTI
Laura
2024-02-07 16:15
Taip, recepte galima pakeisti kreminę varškę į maskarponę. Maskarponė yra itin kreminis sūris, turintis švelnų skonį, kuris tinka kepiniams. Ji suteiks kremui dar glotnesnę tekstūrą, tik reikėtų atkreipti dėmesį, kad maskarponė yra riebesnė nei varškė, todėl galutinis produktas bus šiek tiek riebesnis ir turtingesnio skonio. Pakeitimas neturėtų reikalauti kitokių proporcijų ar papildomų ingredientų keitimų, tačiau svarbu užtikrinti, kad maskarponė būtų kambario temperatūros, kad lengviau susimaišytų su kitais ingredientais. ATSAKYTI
Kepėja
2022-03-03 12:39
Kaži, jei kremą plakti be sviesto? Ar laikytųsi? Nes man grynas sviestas sukelia skrandžio skausmus. ATSAKYTI
Ieva
2022-03-04 09:51
Be sviesto gali būt skystokas. ATSAKYTI
Zita
2022-02-24 21:09
Kokioj temperaturoj ir kiek laiko kepti? ATSAKYTI
Irma
2022-02-25 10:55
Čia kremo receptas, kuriuo labai tinka pertepti iškeptą biskvitą :) Jei ieškote biskvito recepto, kuris puikiai tiks su šiuo kremu, galite išbandyti receptą paspaudus čia. ATSAKYTI
Daiva Valiene
2022-02-24 18:29
O ta krema pasidarius ant ko tepti nesuprantu ATSAKYTI
Simona
2022-02-24 19:08
Tortams naudot :) ATSAKYTI
Dana
2020-07-02 17:16
Labai skanus kremas, bet aš šiek tiek dar ir citrinos įspaudžiau. ATSAKYTI
Paula
2020-02-21 15:20
As pirkau kremine varske su maskarpone, puikiai issiplake ir gerai laikes, nesuskystejo kol tepiau. Puikus kremas ATSAKYTI
Agnė
2018-11-25 15:38
Laba diena, ar galima dėti maskarponės sūrį? ATSAKYTI
Lina
2018-11-25 17:30
Su maskarpone nerekomenduočiau, nes ji kitokios tekstūros, o plakama dar ir suskystėjti gali :) ATSAKYTI
Lina
2018-03-18 09:06
Visiškai be miltų ir kiaušinių?o nuotraukoje matosi padas ,bet recepte nieko nėra? ATSAKYTI
Virginija
2018-03-18 20:55
Pavadinime juk parašyta, kad tai kremo tortui receptas, o ne viso torto :) Tepti jį galite ant mėgstamų biskvitinių lakštų, tiks net pirktiniai. ATSAKYTI
Aldona
2022-01-09 14:32
Juk čia kremas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital