Labai skanus varškės apkepas su grikiais

AUTORIUS:
Ieva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės apkepas su grikiais
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Grikiai - puikus, sotus, sveikuoliškas maistas ir be galo skaniai dera su varške. Šis apkepas yra gana tradicinis patiekalas slavų šalyse, vadinamas Krupeniku. Skanaukite su Grikiai - puikus, sotus, sveikuoliškas maistas ir be galo skaniai dera su varške. Šis apkepas yra gana tradicinis patiekalas slavų šalyse, vadinamas Krupeniku. Skanaukite su grietine, uogiene ar medumi! (...daugiau) Ieva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų varškės
1 stiklinė grikių
150 gramų grietinės
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Stiklinę grikių išvirti su 2 stiklinėmis vandens ir žiupsneliu druskos. Grikius virti ant mažos ugnies apie 20 minučių, kol neliks vandens.
2.
Sumaišykite du trečdalius grietinės, varškę, cukrų ir kiaušinius iki vientisos masės. Atsargiai įmaišykite grikius. Sudėkite į kepimo formą ir viršų aptepkite likusia grietine.
3.
Kepkite iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių, kol susiformuos auksinė plutelė.
AUTORIUS: Ieva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital