Iš anksto įkaitinti orkaitę iki 180 C laipsnių. Dubenyje išplakite kiaušinių trynius su cukraus pudra iki tirštos vienalytės masės. Tuomet įplakite sumaltus migdolus, ištirpintą kavą ir vanilės esenciją. Dubenyje iki purios masės išplakite baltymus. Į kiaušinių trynius suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir atsargiai sumaišykite su išplaktais baltymais. Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo skardą (20 cm skersmens) ir kepkite 20-25 minutes. Iškepusį palaikykite skardoje 10 minučių, o po to išimkite iš skardos ir leiskite atvėsti, kai atvės perpjaukite į dvi arba tris dalis (aš pjoviau į tris).
Paruošti kavos kremą: į grietinėlę įmaišyti cukrų, ištirpintą kavą ir kavos likerį ir gerai išplakti iki standumo. Vieną papločio pusę aptepti gausiai kavos kremo, tada uždengti kita papločio puse. Po to ant tos kitos pusės uždėti dar kremo, ir galiausiai užkloti kitą paplotį, turi susidėti trys papločiai. Likusiu kremu aptepti torto viršų ir šonus. Torto viršų papuošti šokolado drožlėmis.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)