Labai skanūs maltos mėsos tefteliai pomidoriniame padaže

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Maltos mėsos tefteliai kukuliai pomidoriniame padaže
Maltos mėsos tefteliai kukuliai pomidoriniame padaže
Maltos mėsos tefteliai kukuliai pomidoriniame padaže
Autorius apie receptą: Labai skanus patiekalas! Tefteliai labai purūs ir sultingi. Jei norite daugiau padažo - dvigubinkite produktų kiekį. Labai skanus patiekalas! Tefteliai labai purūs ir sultingi. Jei norite daugiau padažo - dvigubinkite produktų kiekį. Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų faršo
100 gramų ryžių (nevirtų svoris)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
1 šaukštas majonezo
šiek tiek prieskonių mėsai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Padažui:
0.5 stiklinės vandens
4 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai majonezo
1 šaukštas miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ryžius išvirti (nepervirti, nes dar troškinsis orkaitėje).
2.
Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti. Morką sutarkuoti smulkia tarka ir apkepinti kartu su svogūnais. Kepant morkas ir svogūnus juos galima paskaninti prieskoniais.
3.
Faršą sumaišyti su ryžiais, morkom, svogūnais, majonezu, įberti druskos, prieskonių. Suformuoti nedidelius kukulius ir dėti juos į kepimo formą. Sumaišyti padažo ingridientus ir užpilti kukulius.
4.
Uždengti viską folija ir kepti orkaitėje 200 C apie 50 min. Kepimo pabaigoje foliją nuimti ir dar apie 5 - 10 minučių pakepti, kad gražiai apskrustų. Jei padažas neapsemia teftelių, kepdami karts nuo karto apipilkite jų viršų padažu. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (7)
Angele
2019-09-26 09:56
Nuostabus receptas. Labai skanu. Aciu ! ATSAKYTI
Silvija
2019-08-11 19:07
Nuostabus receptas, tik pagal si ir darome. Aciu! ATSAKYTI
Rasa
2018-07-30 15:06
Sveiki, o padažui darant miltų nereikia pakepti keptuvėje? ATSAKYTI
Gintare
2017-09-15 21:08
Kuo galima grietine pakeisti? ATSAKYTI
Ieva
2017-09-15 21:41
Galite dėti riebesnės grietinėlės, tik tuomet truputį daugiau nei grietinės - kokius 4 šaukštus. ATSAKYTI
Gintare
2017-09-16 15:18
Aciu:) ATSAKYTI
Giedre
2017-03-06 14:37
Patikrintas geras receptas, vyro megstamiausias ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital