Labai skanūs lietiniai su vištiena ir kukurūzais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Labai skanūs lietiniai su vištiena ir kukurūzais
Labai skanūs lietiniai su vištiena ir kukurūzais
Labai skanūs lietiniai su vištiena ir kukurūzais
Labai skanūs lietiniai su vištiena ir kukurūzais
Autorius apie receptą: Patys skaniausi lietiniai su vištienos ir kukurūzų įdaru. Patiks mažiems ir dideliems valgytojams. Patys skaniausi lietiniai su vištienos ir kukurūzų įdaru. Patiks mažiems ir dideliems valgytojams. Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
500 mililitrų pieno
400 mililitrų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
pagal poreikį druskos
Įdarui:
500 gramų vištienos šlaunelių mėsos (be odos ir kaulų )
2 vienetai agurkų
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
5 šaukštai konservuotų kukurūzų
pagal skonį poro
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų (smulkintų)
Apvoliojimui:
2 vienetai kiaušinių
100 gramų maltų džiūvėsėlių
Kepimui:
šiek tiek riebalų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai pieną, kiaušinius, miltus, druską, aliejų sumaišykite iki vientisos, skystos masės be gumuliukų.
2.
Lietinius kepkite su trupučiu aliejaus. Jeigu naudojate nesvylančią keptuvę, aliejaus prireiks tik pirmiems lietiniams. Į įkaitintą keptuvę liejame samtelį tešlos, tolygiai paskirstome. Kai apkeps viena pusė, apverčiame ir kepame kitą pusę. Iškeptus lietinius atvėsiname.
3.
Įdarui vištieną susmulkiname, pabarstome druska ir pipirais. Supjaustome porą smulkiai, nulupame agurkus ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
4.
Vištieną su porais ir konservuotais kukurūzais dedame į įkaitintą keptuvę su trupučiu riebalų. Apkepiname, pilame grietinėlę, pabarstome smulkintais krapais ir troškiname, kol sutirštės. Dedame agurkus ir dar truputį patroškiname, bet ne per ilgai, kad agurkai išliktų traškūs. Įdarą atvėsiname.
5.
Imame lietinį, dedame įdaro ir sukame užlenkdami abu galus, kad neišbėgtų įdaras.
6.
Išplakame kiaušinius ir merkiame po vieną įdarytą lietinį į kiaušinių plakinį, o paskui į maltus džiūvėsėlius. Apvoliojimas nėra būtinas, galima ir paprastai apkepti.
7.
Apkepiname keptuvėje su karštais riebalais iš abiejų pusių, kol įgaus gražią auksinę spalvą.
8.
Galima valgyti su grietine, bet aš jos nenaudojau, man pakako įdaro drėgnumo. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital