Labai skanūs kotletai su padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Skanūs kotletai
Skanūs kotletai
Skanūs kotletai
Skanūs kotletai
Autorius apie receptą: Kas čia tokio iškepti kotletus? Ir aš taip pagalvojau. Kas čia tokio iškepti kotletus? Ir aš taip pagalvojau. Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Faršui:
500 gramų jautienos (maltos)
500 gramų kiaulienos (maltos)
400 mililitrų pieno
2 vienetai svogūnų (tarkuotų)
2 vienetai kiaušinių
6 šaukštai kvietinių miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 mililitrų sultinio
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
1 pundelis krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Maltą mėsą išmaišome su pienu, smulkintais svogūnais, kiaušiniais, miltais, druska, pipirais. Masė bus gana skystoka. Palaikome apie 1 val. Po valandos mėsos masė sutvirtės.
2.
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir tiesiog šaukštu arba šlapiomis rankomis formuokite kotletus. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
3.
Padažui svogūną smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite.
4.
Apkeptus kotletus dėkite į puodą, pilkite grietinėlę, sultinį, berkite druską, pipirus, smulkintą svogūną, tarkuotą morką. Troškinkite apie 30 min. Troškinimo pabaigoje dėkite smulkintus krapus.
5.
Tiekiame su bulvių koše ir mėgstamomis daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital