Labai skanus brokolių ir maltos mėsos pyragas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Brokolių ir maltos mėsos pyragas
Brokolių ir maltos mėsos pyragas
Brokolių ir maltos mėsos pyragas
Brokolių ir maltos mėsos pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g miltų
100 g kefyro
100 g sviesto
250 g mėsos, maltos
200 g brokolių
Druskos
Pipirų
1 svogūno, didelio
150 g sūrio
1 kiaušinio
200 g grietinės
1 svogūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.

Iš miltų, kefyro ir sviesto išminkyti tešlą, ją dėti pusvalandžiui į šaldymo kamerą ir poto iškočioti ir įkloti į kepimo indą. Iš maltos mėsos padaryti kukulaičius. Apkepti keptuvėje ir sudėti ant tešlos. Brokolius išskaidyti šakelėmis ir išdėlioti tarp mėsos, pabarstyti druska, pipirais. Svogūną nulupti, supjaustyti ,apkepinti aliejuje ir sudėti ant mėsos, užbarstyti tarkuotu sūriu. Išplakti kiaušinį su druska, išmaišyti su grietine ir užpilti ant viršaus, kepti orkaitėje apie 30 minučių.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital