Blyneliai su varške ir vyšniomis - labai skanūs!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Blyneliai su varške ir vyšniomis
Autorius apie receptą: Labai skanūs blyneliai su puriu, kreminiu varškės įdaru ir vyšnių padažu. Padažui galite naudoti ir kitas mėgstamas uogas. Labai skanūs blyneliai su puriu, kreminiu varškės įdaru ir vyšnių padažu. Padažui galite naudoti ir kitas mėgstamas uogas. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
250 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
180 gramų miltų
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Įdarui:
350 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai grietinės
pagal skonį cukraus
šiek tiek vanilinio cukraus
Padažui:
300 gramų vyšnių
pagal skonį cukraus
1 šaukštelis citrinos žievelės (tarkuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Padažui vyšnias nuplauti, išimti kauliukus, įpilti truputį vandens, dėti cukraus, įtarkuoti citrinų žievelės ir pavirti ant nedidelės ugnies apie 10 minučių.
2.
Tešlai skirtus produktus sumaišyti ir iš jų iškepti lietinius blynus.
3.
Įdarui į varškę įmušti kiaušinį, verti cukraus ir vanilinio cukraus, dėti grietinę ir išmaišyti.
4.
Į kiekvieną blynelį dėti įdaro, susukti ir apkepti iš abiejų pusių.
5.
Blynelius tiekti pagardinus vyšnių padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital