Apverstas obuolių pyragas - labai skanus!

AUTORIUS:
Sigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Apverstas obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkštas, drėgnas ir skanus obuolių pyragas smaližiams! Minkštas, drėgnas ir skanus obuolių pyragas smaližiams! Sigita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai obuolių (nedidelių)
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
130 gramų cukraus
100 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius perpjauti perpus, išimti sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Kepimo formos, nuimamais kraštais, dugną iškloti kepimo popieriumi. Kraštus aptepti sviestu. Pabarstyti trupučiu cukraus ir išdėlioti obuolių skiltelėmis.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, plakti 5 - 7 minutes, kad kiaušiniai "pagautų" oro, taip pyragas bus puresnis. Supilti ištirpintą ir pravėsintą sviestą, suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir išplakti, kol neliks sausų gumuliukų. Tešlą užpilti ant obuolių.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes. Patikrinti mediniu smeigtuku, jei ištraukus jis sausas - pyragas iškepęs, jei aplipęs tešla - kepti dar 10 minučių.
4.
Nusegti formos kraštus, ant viršaus uždėti lėkštę, apversti ir tuomet nuimti kepimo popieriumi.
AUTORIUS: Sigita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Agnė
2019-11-03 10:04
Kaip tą sviestą ištirpinti? Nieko plačiau nerašot ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital