Labai skanios varškės spurgytės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Varškės spurgos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
360 gramų varškės (9% riebumo)
2 vienetai kiaušinių
5 šaukštai miltų
4 šaukštai cukraus
1/3 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek apelsinų esencijos
Kepimui:
1 litras aliejaus
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę gerai ištriname su cukrumi, sudedam kiaušinius, įpilame apelsinų esencijos ir gerai išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, persijojant sudedam į varškę ir maišome elektriniu plakikliu. Tešla turi būti labai tiršta. Jeigu gavosi skystesnė (gali nutikti, jeigu naudojama varškė turi daugiau drėgmės), įdėkite dar šiek tiek miltų.
2.
Puode užkaitinam aliejų, formuojame spurgas ir iš karto jas verdame. Šaukštą ir rankas sudrėkiname vandeniu, šlapiu šaukštu užkabinam šiek tiek tešlos, drėgnomis rankomis suformuojame rutuliuką ir iškart dedame į karštus riebalus.
3.
Ugnis turi būti labai maža, kepimas vyksta ilgiau, kad spurgų vidus gerai iškeptų. Spurgos virdamos apsiverčia pačios, reikia tik laiku išimti, nuvarvinti riebalus ir pabarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Milita
2021-09-10 10:29
Super skanios spurgytes ATSAKYTI
Migle
2017-04-11 11:17
Apelsinų esencija labai gero skonio prideda, super ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital