Labai gardžios salotos su rūkyta vištiena ir kepintais pievagrybiais

AUTORIUS:
Lijana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Rūkytos vištienos salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kai laukiu svečių, salotas ruošiu sluoksniais į stiklines, o kartais tiesiog išmaišau viską viename inde. Labai skanu! Jei turite, papildomai galima dėti smulkinto poro, kuris Kai laukiu svečių, salotas ruošiu sluoksniais į stiklines, o kartais tiesiog išmaišau viską viename inde. Labai skanu! Jei turite, papildomai galima dėti smulkinto poro, kuris čia taip pat labai tiks. (...daugiau) Lijana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų ryžių (virtų)
200 gramų rūkytos vištienos
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
100 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
50 gramų sviesto
šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną smukiai sukapokite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepinkite svogūnus, kol šiek tiek suminkštės, tuomet dėkite smulkintus pievagrybius ir kepinkite, kol "susileis". Nukoškite susidariusį skystį ir palikite atvėsti.
2.
Vištieną, kiaušinius susmulkinkite kubeliais.
3.
Į stiklines ar salotų indą dėkite ryžius, pievagrybius, vištieną, kiaušinius. Viską pagardinkite majonezu. Skanaus!
AUTORIUS: Lijana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis