Soti pupelių mišrainė su pievagrybiais - be majonezo!

AUTORIUS:
Diana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Pupelių ir grybų mišrainė be majonezo
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama mišrainė, ypač jei virtuvėje turite konservuotų daržovių. Tinka ne tik pievagrybiai, bet ir kitokie marinuoti grybai, svogūną galima pakeisti porais. Greitai paruošiama mišrainė, ypač jei virtuvėje turite konservuotų daržovių. Tinka ne tik pievagrybiai, bet ir kitokie marinuoti grybai, svogūną galima pakeisti porais. Vietoje grietinės galima gardinti majonezu. (...daugiau) Diana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų konservuotų pupelių
200 gramų marinuotų pievagrybių
100 gramų konservuotų kukurūzų
4 riekės batono
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
šiek tiek grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Konservuotas daržoves ir grybus gerai nuvarvinti. Jei pievagrybiai nepjaustyti, juos susmulkinti. Sudėti į indą.
2.
Batoną supjaustiti nedideliais kubeliais, apkepinti sausoje keptuvėje ar orkaitėje. Sudėti prie daržovių.
3.
Kartu dėti smulkintą svogūną, dėti grietinės, jei reikia, pagardinti druska ir pipirais. Išmaišyti ir ragauti!
AUTORIUS: Diana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital