Labai cinamoniniai blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Labai cinamoniniai blynai
Labai cinamoniniai blynai
Labai cinamoniniai blynai
Autorius apie receptą: Ar saldu? Taip ir labai, bet namai kvepės visą dieną ir skonis, tikrų tikriausių cinamoninių bandelių, na tik čia labai greitas variantas pusryčiams! Ar saldu? Taip ir labai, bet namai kvepės visą dieną ir skonis, tikrų tikriausių cinamoninių bandelių, na tik čia labai greitas variantas pusryčiams! Simona Lubauskaitė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
150 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
100 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šlakelis vanilės
Įdarui:
4 šaukštai sviesto (tirpinto)
4 šaukštai rudojo cukraus
2 šaukšteliai malto cinamono
Padažui:
5 šaukštai kreminio sūrio
3 šaukštai pieno (apytikriai)
1 šlakelis citrinų sulčių
Kepimui:
20 gramų sviesto (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai kiaušinį, cukrų, sviestą ir vanilę išsukame kartu.
2.
Po to įpilame šiek tiek pieno, pamaišome, beriant miltų ir kepimo miltelių mišinio ir maišome pakaitomis pieną ir miltus į tešlą, tam, kad negauti tešlos gumuliukų.
3.
Įdarui į dubenį pilame tirpintą sviestą, beriame cinamoną, rudąjį cukrų ir sumaišome iki kol cukrus patirpsta.
4.
Padažui į dubenį dedame kreminį sūrį, pilame citrinų sultis, pieną (jo pilame iki norimos padažo konsistencijos) ir viską sumaišome.
5.
Į keptuvę su sviestu pilame tešlą ir pasklaidome norimą kiekį cinamoninio cukraus (apvertus blyną - šiek tiek atsargumo, nes cukrus įkaista!).
6.
Serviruojame su kreminiu padažu ir uogomis!
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Deimantė
2022-02-23 21:04
Nekantrauju išbandyti! Seku jus instagrame, dar nei vienas receptas nenuvylė! ATSAKYTI
Simona
2022-02-24 15:35
♥️ ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital