Nostalgiškos bandelės su aguonomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nostalgiškos bandelės su aguonomis
Nostalgiškos bandelės su aguonomis
Nostalgiškos bandelės su aguonomis
Nostalgiškos bandelės su aguonomis
Autorius apie receptą: Vienas mano mėgiamiausių kepinių, sujungiantis sodrią tešlą su kvapniais šventiškais įdarais. Nebijokite duoti laisvės savo fantazijai ir eksperimentuodami su įvairiais Vienas mano mėgiamiausių kepinių, sujungiantis sodrią tešlą su kvapniais šventiškais įdarais. Nebijokite duoti laisvės savo fantazijai ir eksperimentuodami su įvairiais ingredientais kurkite puikius įdarus bandelėms. Matavimui naudojama 250 ml stiklinė. (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas miltų
550 mililitrų pieno
160 gramų sviesto
150 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
50 gramų šlapių mielių (arba 15 gr sausų mielių)
1 šaukštas cinamono
0.5 šaukštelio malto kardamono
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
2 stiklinės aguonų
14 šaukštų rudojo cukraus
100 gramų sviesto
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Paruoškite tešlą: mažame puodelyje ištirpinkite sviestą ir leiskite jam ataušti. Vidutiniame dubenyje sumaišykite miltus su cinamonu, kardamonu bei druska. Dideliame dubenyje sumaišykite mieles su šiltu pienu, cukrumi, sviestu, kiaušiniu bei truputėliu miltų mišinio. Supilkite likusį miltų mišinį ir užmaišykite tešlą iki viskas gerai išsimaišys. Minkykite rankomis arba stacionaraus mikseriu.
2.
Suformuokite tešlos kamuoliuką ir įdėję į miltuotą dubenį uždenkite virtuviniu rankšluosčiu. Palikite pakilti 1 valandą, kol tešla padvigubės. Tešlą paspauskite, ir perkelkite ant miltuoto stalviršio.
3.
Paruoškite aguoninį įdarą: verdančiu vandeniu nuplikykite aguonas, palikite pastovėti kelias minutes, tuomet nukoškite. Sumalkite aguonas naudodami kavamalę ir sumaišykite su cukrumi.
4.
Iškočiokite tešlos stačiakampį. Tešlą ištepkite minkštu viestu, tuomet aguonu mišiniu. Paspausdami suvyniokite tešlą į gana ploną ilgą ritinį. Formuokite bandeles pjaudami įstrižai, kaskart vis į kitą pusę. Turite gauti bandutes, kurios būtų panačios į trikampius nupjautomis viršūnėmis. Kiekvieną bandutę su pirštu paspauskite per vidurį ir sulipinkite viršutinio tešlos sluoksnio kraštus.
5.
Aptepkite kiaušinio plaukiniu ir pašaukite į 200°C orkaitę, kepkite apie 30 minučių, kol gražiai paruduos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital