Soti vištienos pica be tešlos

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Soti vištienos pica be tešlos
Autorius apie receptą: Patiekalas įdomus tuo, kad nenaudojami miltai, "paplotėlis" gaminamas iš smulkintos vištienos. Labai gardu su naminiu pomidorų padažu, bet tinka ir mėgstamas pirktinis. Grybus Patiekalas įdomus tuo, kad nenaudojami miltai, "paplotėlis" gaminamas iš smulkintos vištienos. Labai gardu su naminiu pomidorų padažu, bet tinka ir mėgstamas pirktinis. Grybus taip pat galima pasirinkti pagal skonį - pievagrybius ar miško grybus. Pievagrybius pakanka supjaustyti plokštelėmis. Aš naudojau miško grybus, juos apviriau, susmulkinau ir apkepiau su svogūnais. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų vištienos filė
1 vienetas kiaušinių
2 šaukšteliai prieskonių vištienai
7 vienetai grybų (apvirtų miško ar pievagrybiai)
1 vienetas pomidorų
1 vienetas saldžiosios paprikos
1 galva svogūnų
3 šaukštai pomidorų padažo
100 gramų fermentinio sūrio
2 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną sutrinti elektriniu smulkintuvu, įberti prieskonius, įmušti kiaušinį, įberti susmulkintą česnaką, gerai išmaišyti.
2.
Gautą masę iškloti į apvalią kepimo formą (naudojau 26 cm skersmens). Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
3.
Sūrį sutarkuoti burokine tarka. Pomidorą supjaustyti plonomis riekelėmis. Svogūną supjaustyti plonais pusžiedžiais. Papriką supjaustyti plonais žiedeliais.
4.
Vištienos picą išimti iš orkaitės, aptepti pomidorų padažu, apkloti paprika. Sudėti supjaustytus grybus, pomidorą, svogūną, apiberti tarkuotu sūriu.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių, kol sūris ištirps.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital