Kynvos ir juodųjų pupelių troškinys su be lukšto virtais kiaušiniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kynvos ir juodųjų pupelių troškinys su be lukšto virtais kiaušiniais
Autorius apie receptą: Puikus patiekalas, jei ieškote kažko sotaus, greitai pagaminamo ir lengvai pritaikomo skirtingiems poreikiams. Jei esate veganas – skanaukite šį troškinį su avokado Puikus patiekalas, jei ieškote kažko sotaus, greitai pagaminamo ir lengvai pritaikomo skirtingiems poreikiams. Jei esate veganas – skanaukite šį troškinį su avokado skiltelėmis, trupučiu citrinos sulčių ir druskos. Jei valgote pagal vegetarišką dietą – įdėkite šaukštą liesos grietinės ar natūralaus jogurto. Matavimui naudojama 250 ml stiklinė. (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų konservuotų pupelių
1.5 skardinės konservuotų pomidorų (smulkinti)
2 stiklinės vandens
0.5 stiklinės bolivinių balandų (nevirta)
4 vienetai kiaušinių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto avokadų
šiek tiek grietinės (arba natūralus jogurtas)
šiek tiek prieskoninių žolelių
šiek tiek paprikos miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
Garnyrui:
šiek tiek saldžiųjų bulvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Smulkiai supjaustykite svogūną, kiek stambiau – morkas. Jei naudosite nevirtas pupeles, jas išvirkite.
2.
Vidutinio dydžio prikaistuvyje įkaitinkite šaukštą kokosų ar kito kepimui skirto aliejaus. Pakepinkite svogūnus kartu su morkomis kol šie taps permatomi. Suberkite bolivinę balandą ir dar minutėlę pakepinkite. Supilkite smulkintus pomidorus savo sultyse ir vandenį. Įmaišykite džiovintų žolelių bei paprikos. Kaitinkite ant vidutinės/žemos ugnies, kol bolivinė balanda bei morkos bus išvirusios. Įmaišykite juodąsias pupeles (jei iš skardinės – prieš tai nuplaukite) ir dar kelias minutes pakaitinkite. Jei matote, kad gaminimo metu trūksta vandens – įpilkite dar arba supilkite pomidorų likučius. Pasūdykite pagal skonį.
3.
Kol troškinys verda, 200°C orkaitėje išsikepkite saldžias bulves, kol šios taps minkštos ir paruduos.
4.
Kitame prikaistuvyje užvirkite vandens. Įmuškite kiaušinį į mažą indelį, tuomet atsargiai, bet staigiai supilkite jį į verdantį vandenį. Mentele aplink kiaušinį sukite ratus, kad baltymai per daug neišsisklaidytų. Virkite, kol baltymai taps tvirti, bet trynys liks visiškai skystas, vos kelias minutes.
5.
Patiekite bolivinės balandos troškinį negiliuose dubenėliuose su liesa grietine/jogurtu, be lukšto virtais kiaušiniais, avokadu ir saldžiomis bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital