"Kynva bowl"

AUTORIUS:
Teresė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
"Kynva bowl"
"Kynva bowl"
"Kynva bowl"
"Kynva bowl"
Autorius apie receptą: Tai puikus patiekalas vegetarams ir ne tik! Patiekalas sotus, puikiai tinka ir vakarienei, ir pietums. Ingredientus galima keisti, tik svarbu palikti pagrindą (t.y. bolivinės Tai puikus patiekalas vegetarams ir ne tik! Patiekalas sotus, puikiai tinka ir vakarienei, ir pietums. Ingredientus galima keisti, tik svarbu palikti pagrindą (t.y. bolivinės balandos kruopas, fetą, špinatus). Tačiau agurką, kukurūzus ir t.t. drąsiai galima pakeisti pomidorais, paprikomis ar kitomis daržovėmis. (...daugiau) Teresė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
100 gramų bolivinių balandų
40 gramų konservuotų kukurūzų
20 gramų saulėje džiovintų pomidorų
2 vienetai agurkų
50 gramų fetos sūrio
1 sauja špinatų
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis garstyčių
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis medaus
1 žiupsnelis druskos
Virimui:
200 mililitrų daržovių sultinio
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Agurkus, pomidorus ir sūrį atskirai supjaustome nedideliais gabaliukais.
2.
Tada išverdame bolivinę balandą: prieš verdant ją pakepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus, verdame sultinyje.
3.
Padažui išspaudžiame česnaką ir sumaišome su druska, aliejumi, medumi bei garstyčiomis.
4.
Agurką, sūrį, pomidorus, kukurūzus, špinatus, bolivines balandas gražiai sudėliojame lėkštėje ir apipilame padažu.
AUTORIUS: Teresė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital