Kvapnus plovas orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kvapnus plovas orkaitėje
Kvapnus plovas orkaitėje
Kvapnus plovas orkaitėje
Autorius apie receptą: Pagaminau plovą, bet pasakysiu iš karto, kad gaminau ne su aviena ar veršiena, kaip turi būti gaminamas tikrasis plovas, bet su kiauliena. Tiems, kam šis plovo receptas jau dabar Pagaminau plovą, bet pasakysiu iš karto, kad gaminau ne su aviena ar veršiena, kaip turi būti gaminamas tikrasis plovas, bet su kiauliena. Tiems, kam šis plovo receptas jau dabar nepriimtinas, nesivarginkite toliau skaityti recepto. Receptas skirtas tiems, kas mėgsta ir valgo plovą su kiauliena. Plovas buvo labai labai skanus, kvapnus, birus. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos sprandinės
500 gramų ryžių
3 vienetai morkų (apytiksliai)
2 vienetai svogūnų (apytiksliai)
1 galva česnako (apytiksliai)
pagal skonį prieskoniai kiaulienai
pagal skonį kaukazietiškų prieskonių
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį lauro lapų
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą supjausčiau gabaliukais, pagardinau prieskoniais kiaulienai, kaukazietiškais prieskoniais, druska, pipirais, malta paprika.
2.
Keptuvėje įkaitinau aliejų, sudėjau mėsos gabaliukus ir apkepiau iki kol gražiai apskrudo. Mėsą sudėjau į kepimo indą, kuriame kepsiu plovą.
3.
Svogūnus supjausčiau pusžiedžiais, morkas supjausčiau juostelėmis. Sudėjau į keptuvę, kurioje kepė mėsa. Apkepiau. Apkeptas daržoves sudėjau į puodą ant mėsos.
4.
Ryžius subėriau į vandenį ir palikau brinkti pusvalandžiui. Tuomet nuploviau juos po tekančiu vandeniu ir sudėjau į puodą ant mėsos, tolygiai paskirsčiau.
5.
Nuploviau česnako galvutę ir nenuluptą, kartu su lauro lapeliais sudėjau į puodą ant ryžių. Pagardinau druska.
6.
Į puodą pyliau virinto vandens tiek, kad apsemtų ryžius ir, kad vandens būtų dar porą centimetrų virš jų.
7.
Puodą uždengiau dangčiu ir kepiau įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje valandą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital