Kvapnus mėsos apkepas

AUTORIUS:
Tatjana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 42)
 Kvapnus mėsos apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
kiaulienos sprandinė 1kg
svogūnai 3 vnt
česnakas 6 skilt.
rugštūs obuoliai 4 vnt
morkos 3 vnt
fermentinis sūris 150 gr
majonezas 100 gr
prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti kubeliais, pagardinti prieskoniais. Dėti į kepimo formos dugną ir lygiai ją paskirstyti. Ant viršaus sluoksniais dėti smulkintus svogūnus, plonomis riekėmis supjaustytą česnaką, stambiai sutarkuotus obuolius, stambiai tarkuotas morkas, tarkuotą sūrį.Viršų aptepti majonezu ir dėti į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti apie valandą. Mėsytė gaunasi ypatingai minkšta ir sultinga. Jei pastebėjote visiškai nereikia riebalų, todėl patiekalas gaunasi ne tik skanus bet ir sveikas. Skanaus!
AUTORIUS: Tatjana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital