Kvapnūs konservuoti agurkai žiemai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kvapnūs konservuoti agurkai žiemai
Autorius apie receptą: Ingredientų kiekis skirtas vienam 2 l stiklainiui. Ingredientų kiekis skirtas vienam 2 l stiklainiui. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas aitriosios paprikos
1 vienetas krapų žiedynų
1 vienetas česnako
5 vienetai anyžinio lofanto lapelių
3 vienetai juodųjų pipirų (grūdeliais)
pagal poreikį agurkų
Marinatui:
1 litras vandens
5 šaukštai acto
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Agurkų galiukus nupjauti, o agurkus perpjauti į 4 dalis.
2.
Stiklainius gerai išplaukti. Skardą iškloti rankšluosčiu, statyti stiklainius kakleliu į apačią, įkaitinti orkaitę iki 100 C laipsnių temperatūros ir kaitinti stiklainius apie 30 minučių.
3.
Į paruoštus stiklainius dėti krapus, lofanto lapelius, papriką, česnako skilteles, pipirus ir agurkus iki pat stiklainio viršaus.
4.
Į puodą pripilti vandens, įberti cukraus, druskos ir užvirti, kai užvirs įpilti actą ir pavirti dar 1 minutę.
5.
Į stiklainius su agurkais supilti paruoštą verdantį marinatą.
Patarimai:
Plačiau pasiskaityti apie konservavimą galima čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital