Nuplautą ir nusausintą mėsą supjausčiau plonomis juostelėmis, apvoliojau miltuose.
Keptuvėje įkaitinau aliejų ir apkepiau mėsą, kol gražiai apskrudo.
Apkeptą mėsą išėmiau ir atidėjau.
Toje pat keptuvėje pakepinau perpjautą svogūną, riekelėmis supjaustytus česnakus ir pankolio sėklas.
Svogūnui apkepus, subėriau nutarkuotas apelsinų žieveles, supyliau apelsinų sultis, daržovių sultinį. Viską užvirinau.
Į kepimo indą sudėjau apkeptą mėsą, perpus perpjautas svogūnų galveles, nuskustas ir juostelėmis supjaustytas morkas, griežinėliais pjaustytus pievagrybius.
Paskaninau druska ir pipirais.
Įdėjau keletą lauro lapų.
Užpyliau pagamintu padažu.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje indą uždengus folija, kol daržovės suminkštėjo (apie 40 min).
Troškiniui iškepus, paskaninau petražolių lapeliais ir smulkintais svogūnų laiškais.
SKANAUS!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)