Kvapnios vištienos blauzdelės marinuotos jogurte

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kvapnios vištienos blauzdelės marinuotos jogurte
Autorius apie receptą: Patiekalas su lengvu indišku kvapu pasklindančiu namuose. Patiekalas su lengvu indišku kvapu pasklindančiu namuose. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas vištienos blauzdelių
200 mililitrų jogurto, natūralaus
2 šaukštai žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukštelis žaliosios citrinos žievelės (tarkuotos)
1 šaukštelis maltos kalendros
1 šaukštelis malto kumino
1 šaukštelis garam masala prieskonių
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio ciberžolės
0.5 šaukštelio česnako granulės
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į jogurtą supilti žaliosios citrinos sultis, sudėti tarkuotą žievelę ir visus prieskonius.
2.
Vištienos blauzdeles (galima naudoti sparnelius) su jogurtu gerai išmaišyti, kad blauzdelės pasidengtų jogurtu ir prieskoniais. Palikti pastovėti šaldytuve per naktį arba bent keletą valandų.
3.
Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
4.
Kepti 190-200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 min.
5.
Valgyti su ryžiais (labai tinka basmati ryžiai) ir mėgstamomis daržovėmis.
Daiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital